Activitats

Ubicat al peu de la Serra de la Campaneta i  a tocar del Massís del Montsec, en un entorn autèntic i poc descobert de Catalunya, Lo Cel de Toló és un lloc perfecte per fer ecoturisme i explorar aquesta terra.
Des de tot tipus de caminades, bicicleta de muntanya, observació d’aus, observació i fotografia nocturna d’estels,  visites al patrimoni cultural, als cellers de vi, etc.
Aprofita la ubicació privilegiada de la nostra casa per viure experiències inoblidables enmig d’una natura sorprenent.

                                Senderisme

El Montsec de Rúbies és un autèntic tresor amagat del Prepirineu Català. Si gaudeixes de caminar en solitud, explorar llocs on poca gent s’aventura i no trobar gairebé cap persona més, aquest és el teu destí ideal.
Hi ha una gran varietat de rutes de senderisme per descobrir: des d’una volta circular per la serra de la Campaneta, fins a seguir la carena del Montsec de Rúbies, pujar al santuari del bosc, o explorar l’antic búnquer de la columna Durruti, i moltes altres opcions fascinants.
.

                    Bicicleta de Muntanya

En aquest mosaic de camps, prats i muntanyes hi ha moltes  possibilitats  a on practicar la bicicleta, ja sigui fent passejades familiars o rutes més llargues amb desnivell.
Podeu consultar les rutes BBT que us tenim preparades amb la descripció de la ruta i el track també penjat a wikiloc.

                           Turisme Cultural

El Pallars  us ofereix moltes possibilitats  en funció de les vostres preferencies. Disposem cada setmana d’informació actualitzada  d’activitats i propostes per que tingueu una bona experiencia a la nostra terra-
Ací us proposem unes rutes amb cotxe combinades amb petites pasejades per coneixer millor el nostre territori.

               Retirs de Ioga i Meditació

La nostra ubicació en un entorn aïllat en plena natura propicia la pràctica de ioga i meditació amb instructors qualificats per a la desconnexió total.
Amb diversos centres de ioga que organitzen estades anuals, podeu explorar el nostre calendari per descobrir una àmplia gamma de pràctiques i gaudir d’una alimentació saludable i ecològica en un entorn natural espectacular.