Activitats

La situació de la casa, al peu de la Serra de la Campaneta i a tocar del  Massís del  Montsec es el punt de partida ideal per a totes aquells  visitants  que volen descobrir aquest entorn tant autèntic i  poc conegut de Catalunya.

Senderisme

El Montsec de Rúbies es l’autèntic desconegut del Prepirineu Català. Si el que us agrada es caminar en soledat, descobrir indrets a on poca gent s’hi acosta i no veure pràcticament cap persona més aquest es el vostre lloc…
Per això estem planificant rutes que el punt de partida sigui des de casa mateix per,  una vegada ací a Toló, us oblideu del cotxe i gaudiu al màxim del vostre temps.

Bicicleta de Muntanya

En aquest mosaic de camps, prats i muntanyes hi ha moltes pistes  a on practicar la bicicleta, ja sigui fent passejades familiars o rutes més llargues amb desnivell.
Tenim a la vostra disposició, per un preu simbòlic, una sèrie de bicicletes de muntanya de diferents mides per tal de poder gaudir d’aquesta activitat.

Turisme cultural

El Pallars  us ofereix moltes possibilitats  en funció de les vostres preferencies. Disposem cada setmana d’informació actualitzada  d’activitats i propostes per que tingueu una bona experiencia entre nosaltres.
Ací us proposem unes rutes amb cotxe combinades amb petites pasejades per coneixer millor el nostre territori.

Retirs de Ioga i meditació

La nostra situació al mig de la muntanya, en un entorn unic, es ideal per practicar Ioga i Meditació de la mà de bones profesores que t’ajudaràn a desconnectar i gaudir d’aquesta activitat.
Us proposem estades de dos dies que anem programant durant l’any a on descrobriras diferents tipus de Ioga, gaudiràs de una cuina sana i ecologica en un bell entorn natural.