Qui som

La nostra aventura a Lo Cel de Toló va començar amb el desig de deixar la ciutat i abraçar una vida més tranquil·la i respectuosa amb la natura. Al 2017, ens vam enamorar d’aquest paratge i vam començar a restaurar una antiga masia en runes.
El nostre propòsit era senzill: proporcionar serveis d’allotjament i menjar a la nostra casa rural, aprofitant al màxim els recursos de la nostra finca. Per això, cultivem un hort ecològic, tenim un corral amb gallines lliures, criem corders per al consum propi i fins i tot hem adoptat unes ruques.
Això ens permet oferir una alimentació fresca i de gran qualitat, cultivada i tractada de manera ecològica, sense utilitzar productes químics.
Amb el nostre projecte, volem que la vostra estada a Lo Cel de Toló sigui com estar a casa vostra, envoltats d’un entorn rural de qualitat i compromès amb la sostenibilitat.
Seguim treballant cada dia per fer realitat el somni d’una vida en harmonia amb la natura. A cada pas que donem, ens sentim més agraïts per la oportunitat de viure en aquest lloc meravellós, rodejats de verdor i serenitat.
La nostra història continua, amb l’esperança de ser inspiradora per a aquells que busquen una vida més sostenible i connectada amb la terra.
Si ens voleu coneixer millor, ací teniu una entrevista que ens va fer David Escamilla i a on expliquem el nostre projecte…

Allotjament rural sostenible

Si el que busqueu és una alternativa de turisme sostenible, amb encant, menjar ecològic i de proximitat, i un entorn natural on poder desconnectar de tot….

Lo Cel de Toló és la vostra opció!

Reserva ara!