El nostre allotjament rural sostenible disposa de 4 habitacions, dues habitacions estàndard (dobles) i dues habitacions superiors (triples), totes elles amb bany complet, calefacció i matalassos molt còmodes.

habitacions equipades

La casa ha estat aïllada tèrmicament i som 100% autosuficients ja que tota l’energia prové de fonts renovables. L’electricitat la produïm a través de plaques fotovoltaiques, i la calefacció i aigua calenta mitjançant una caldera de llenya de doble combustió amb suport també d’energia solar.

Al nostre menjador tenim una estufa nòrdica d’ inèrcia on el foc us farà gaudir d’una bona lectura i companyia.

estufa nordica

Les aigües pluvials son aprofitades en una bassa a on s’ha reactivat la diversitat biològica de la finca. (amfibis, etc.)

Terrassa

Disposem de una terrassa i zona de menjador exterior on  servim els àpats els dies en que el clima es agradable.

Podreu passejar per la finca, gaudir del hort ecològic on conreem les verdures de forma natural, un petit corral amb gallines felices  i trobar un petit racó agradable per llegir o estar amb un mateix….. encara estem treballant per millorar l’entorn de la casa!

Gallines pasturant

Disposem de internet rural, via satèl·lit amb wifi a tota la casa.

Si el que busqueu és una alternativa de turisme sostenible, amb encant, menjar ecològic i de proximitat, i un entorn natural on poder desconnectar de tot….Lo Cel de Toló és la vostra opció!