Ecoturisme

Allotjament Rural Sostenible

Lo Cel de Toló és un allotjament  d’Ecoturisme , que hem reconstruït nosaltres amb molt d’esforç i il·lusió al petit llogaret de Toló, un entorn aïllat en plena natura, just a tocar del Montsec de Rúbies.
Des de l’inici vam tenir clar que volíem ser una casa sostenible i autosuficient, es per això que utilitzem energies renovables: tenim plaques fotovoltàiques per a tota la electricitat que consumim, i tant la calefacció com l’aigua calenta de l’hivern la produïm amb una caldera de biomassa  (llenya) que recollim als boscos propers contribuint així al manteniment de l’entorn.
Cultivem un hort ecològic, cuidem de les nostres gallines, aprofitem tot el que ens dona la natura: herbes, bolets, etc.  I ho conservem… per que també vosaltres en pugeu gaudir!
Aprofitem l’aigua de la pluja en una bassa que reactiva la diversitat biològica de la finca i això ajuda els nostres cultius i el nostre entorn.
El que us oferim doncs, es el servei d’allotjament i àpats, com un petit hotel rural,  amb menús ecològics, de productes conreats al nostre hort, amb ous de les nostres gallines felices  i d’altres productors ecològics del nostre voltant.
Quan vingueu volem que us sentiu com a casa vostra i que pugueu gaudir d’una experiència natural en un allotjament rural de qualitat, amb valors ecològics i de sostenibilitat.
Us esperem!!
Si ens voleu coneixer millor, ací teniu una entrevista que ens va fer David Escamilla i a on expliquem el nostre projecte…

Allotjament rural sostenible

Si el que busqueu és una alternativa de turisme sostenible, amb encant, menjar ecològic i de proximitat, i un entorn natural on poder desconnectar de tot….

Lo Cel de Toló és la vostra opció!

Reserva ara!